Fighterprisen

Nu er hverdagen godt i gang efter en skøn uge med Ulrich i Egypten. Jeg har savnet Emilie og Viktor, så det var dejligt at komme hjem til dem med ny energi på alle batterier.

En uge med fokus på parforholdet og kærligheden kan varmt anbefales. I den travle hverdag kan man godt glemme at pleje parforholdet, og nogle dage væk fra hverdagen råder bod på det. Efter marathonprojektet skulle Ulrich og jeg lige finde tilbage til at være kærester uden projektet, og denne her uge var prikken over i’et 🙂

IMG_1031

Med live på storskærm via Skype

Ferien forhindrede mig desværre i at være til stede, da der blev afholdt Mærk Næstved – Sport Award 2014.

Jeg var stolt over at være nomineret til Fighterprisen og endnu mere stolt over at modtage den. Ærgerligt at jeg ikke kunne være til stede i salen, men jeg var glad for at det lykkes at være med på storskærm via Skype. Mens jeg sad i lobbyen på hotellet blev jeg interviewet af Næstveds borgmester Carsten Rasmussen og Line Baun Danielsen, som var aftenens konferencier. Min mor måtte en tur på scenen og modtage prisen 🙂

Nu nyder jeg synet af den flotte pris, som står på reolen. Tak 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/03/fighterprisen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.