Fyr til Fyr

Det er tre dage siden, at jeg kom i mål efter min debut som trailløber. Jeg sidder med et stort smil og tænker tilbage på lørdagens oplevelse på Bornhom. 60 km langs Bornholms Østkyst – fra Dueodde Fyr til Hammer Fyr. Det var en helt fantastisk oplevelse 🙂

Vi løb så tæt på kysten som muligt hele vejen, så det var en kuperet rute og et varieret terræn. Jeg var på forhånd spændt på turen. Hvordan ville det være? Jeg havde ikke trænet særlig meget med rygsæk, og jeg havde heller ikke trænet på bakker, MEN jeg havde rigtig mange kilometer i benene 🙂

Der var kun to depoter undervejs, så vi skulle selv have proviant med. Jeg havde nutellaboller – godt klemt sammen, så de ikke fyldte så meget i rygsækken. Det har på ingen måde afskrækket mig at løbe med rygsæk. Det gik faktisk rigtig godt, så det gør jeg gerne igen.

Det gik også godt med bakkerne og det varierede terræn. Jeg var faktisk mere vild med det, end jeg havde forestillet mig. Man skal koncentrere sig, når man løber på klipper og på små stier op og ned ad bakke. Det er en helt anden måde at løbe på, end når man sætter autopiloten til på lige landevej. Det var en skøn følelse, som jeg gerne vil opleve igen.

Jeg havde det store smil på hele vejen, og jeg havde overskud hele vejen. Faktisk så meget overskud at jeg fem kilometer før mål forlod gruppen, satte farten op og brændte den sidste energi af på vej til Hammer Fyr 🙂

Fyr til Fyr har mine varmeste anbefalinger. En skøn, skøn naturoplevelse samtidig med at man udfordrer sig selv. Det var en stor fornøjelse. Tak 🙂

Her kan du få et indtryk af mine oplevelser. Tak til Christian Riis for de flotte billeder. 

IMG_1168

Vi løber så tæt på kysten som muligt hele vejen. Langs vandkanten er sandet ikke så svært at løbe i. Her er vi på vej til Snogebæk.

IMG_1224

Jeg nyder turen. Her sammen med Christian Riis.

 

 

 

 

 

 

IMG_1234

Et varieret terræn og en skøn natur.

IMG_1238

Vi koncentrerede os om at sætte fødderne rigtigt.

IMG_1244

Så går det opad igen. Søren Brilner Lund bagerst og Flemming Madsen forrest.

 

 

 

 

 

 

IMG_1261

Så går det nedad i fuld fart. Jeg er koncentreret for ikke at træde forkert.

IMG_1274

Så kom vi til en meget stejl trappe. Selvom vi gik op kom pulsen højt op.

IMG_1283

Stille og roligt lige ud med flot udsigt over havet. Så kom pulsen ned igen.

IMG_1192

Stolt og glad i mål efter en helt fantastisk oplevelse. Det vil jeg gerne igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 5.april 2014, kl. 7.00
Sted Fyr til Fyr, Dueodde Fyr til Hammer Fyr, Bornholm
Distance 60 km
Resultat 7.01.00
Ultramarathon i alt 2

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/04/fyr-til-fyr/

Skriv et svar

Your email address will not be published.