Hamburg Marathon

Hamburg Marathon har jeg glædet mig til. Selvom jeg har løbet rigtig mange marathon, har jeg kun løbet få af de store marathonløb, så jeg har mange oplevelser til gode.

Turen til Hamburg er i selskab med Ulrich og et par af vores gode venner. Dejligt med en forlænget hygge- og marathonweekend.

Vi startede med at tage til Expoen og hente startnummer. Der var meget at se på og købe, og det endte da også med, at jeg fandt et par løbesko – en gammel model, som jeg så kunne få lidt billigere. Det kan jeg godt lide 🙂

Vejret har ikke været så varmt, som jeg havde håbet på, og i dag var det overskyet, men regnen blev heldigvis kun til et par dråber.

Jeg har været godt løbende (hurtig) den sidste måneds tid, og tanken om at gå efter en ny PR er ikke langt væk. Det skulle dog ikke være i dag. Jeg har været træt hele ugen efter at have løbet 100 km i sidste weekend, og selvom det hjalp at få massage i går, sagde min mavefornemmelse mig, at min plan skulle være at komme under fire timer – ikke sætte PR. Det er vigtigt hele tiden at lytte til kroppen og mavefornemmelsen.

Jeg startede i fire timers gruppen med god fart på, så de første mange kilometer siksakkede jeg og overhalede mange. Farten holdt jeg meget stabilt. Der er kun tre minutters forskel på den første og den anden halvmarathon. 

Der var fest, musik og masser af opbakning undervejs. Det giver ekstra energi, og den kunne jeg godt bruge. Selvom jeg endte med at komme i mål på en meget bedre tid end planlagt, kunne jeg godt mærke trætheden fra sidste weekend. Allerede ved 20 km var mine ben mere tunge end normalt, så jeg sagde til mig selv, “det her kan jeg godt klare resten af vejen“. Så visualiserede jeg mine celler, der hjælper mig med at komme i mål. De smilede, klappede, byggede mine muskler op og meget mere. “Tusinde tak“, mumlede jeg til mig selv. Sådan kommer jeg godt videre, og mit fokus flytter væk fra trætheden. 

Jeg nød klapsalverne, de opmuntrende tilråb, musikken og den gode stemning. Tyskerne er rigtig gode heppere, og mange havde gjort noget ekstra ud af det. Undervejs havde folk for eksempel lavet små depoter med cola, banan, slik samt øl, og der var mange, som spillede musik fra altanerne. 

Det var fest, og smilet var stort, da jeg løb over målstregen. Nu skal vi ud at spise i Hamburg med medaljen om halsen 🙂

 
IMG_2896

17 km løbet.

IMG_2939

Glad i mål med flot medalje.

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 4. maj 2014, kl. 9.00
Sted Hamburg Marathon, www.haspa-marathon-hamburg.de
Resultat 3.41.39
Marathon i alt 506
Marathon i 2014 26

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/05/hamburg-marathon/

Skriv et svar

Your email address will not be published.