Besøg fra øst og vest

Fredskov Marathon har de sidste år haft besøg fra mange forskellige lande. I dag kunne vi tilføje Rusland til listen. Derudover var Sverige, Fyn, Jylland og selvfølgelig Sjælland repræsenteret. 

Flaget var hejst, og Pia Hansson havde bagt boller i anledning af min fars fødselsdag. Der var højt humør og godt løbevejr 🙂

Jeg konstaterede undervejs, at jeg havde løbet for mange kilometer i mine løbesko. Hvordan kan jeg vide det? Jeg har ikke holdt regnskab med kilometerne, men jeg ved, at jeg har løbet MANGE i skoene. Jeg følte en ny form for træthed i benene, og min mavefornemmelse sagde mig, “det er skoene – de må videre.” Heldigvis har jeg løbesko på lager, så jeg er klar igen i morgen 🙂

IMG_3664

Hyggetur i godt selskab

IMG_3665

Gitte Jensen og hendes mand på besøg fra Jylland

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 12. august 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.36.04
Marathon i alt 522
Marathon i 2014 42

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/08/besoeg-fra-oest-og-vest/

Skriv et svar

Your email address will not be published.