Stafet For Livet

stafet for livetDet var en af de weekender, der krævede logistik for at få alle familiens aktiviteter til at gå op i en højere enhed. Det lykkedes 🙂

Stafet for Livet er et 24 timers arrangement, der samler ind til Kræftens Bekæmpelse. Det afholdes i mange byer i Danmark. På Herlufsholm Stadion i Næstved deltog mere end 2.000 mennesker, og der var gang i fire badmintonbaner, svømmehallen, spinning samt gang og løb på centersbanen i 24 timer.

Jeg hyggede mig meget med familie og venner, og en løbetur var der også tid til 🙂

Lørdag aften var også speciel fordi Rune Thieme afsluttede sit vilde projekt – at løbe 1.000 kilometer på 10 dage. Klokken 21.15 løb en glad og meget træt Rune over målstregen. Rune, som for nylig fik
Slut

Klokken er 3, og jeg vil hjem i seng. 60 kilometer blev det til.

behandling for modermærkekræft, viser, at selvom livet byder på store udfordringer, så vælger vi selv vores livsindstilling. Vi vælger selv, om vi bruger vores energi på at sætte begrænsninger eller se muligheder. Et kæmpe stort tillykke til Rune med den flotte præstation. 

At se muligheder betyder ikke at du skal løbe et marathon om dagen eller 1.000 kilometer på 10 dage. Det betyder at du skal fokusere på, hvad der gør dig glad. Hvad får smilet frem på dine læber? Hvad drømmer du om? Hvad har du lyst til? Når du kan få ideen, når du kan drømme det, når du kan forestille dig det – så kan du også gøre det. God fornøjelse!

I sidste uge løb jeg en del af mine træningsture sammen med Rune, og jeg præsenterede ham for en ny ide. Vi skal løbe fra Danmark til Paris – inspireret af Team Rynkeby. Jeg vil bare hellere løbe end cykle. Det kommer måske ikke til at ske til sommer, men det kommer til at ske. Jeg kan mærke det……….det er vigtigt nok 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/09/stafet-for-livet/

Skriv et svar

Your email address will not be published.