I gang igen

Efter en måneds pause fra marathon var det skønt at løbe langt igen. Jeg har løbet mine sædvanlige træningsture, som jeg nyder så meget, men marathondistancen har jeg ikke kunne passe ind i kalenderen den sidste måneds tid. I dag lykkedes det, og jeg løb mit første Brøderup Marathon. 

Der er flere og flere, som gerne vil løbe mange marathon, og med en større efterspørgsel kommer der flere løb. Jeg synes, det er fantastisk, at så mange kommer ud at løbe. Ikke bare marathon men også andre distancer. Ved de fleste privatarrangerede marathon kan man løbe kortere distancer, så det er for alle. 

Hoplarik og mig

Tak for godt makkerskab!

Brøderup Marathon kan jeg varmt anbefale.  Arrangører Bouchra og Kim Lundgren Eriksen sørgede for et depot, hvor der absolut ikke manglede noget, og servicen var i top. Det var godt løbevejr, og jeg nød, at det næsten ikke blæste, når vi løb i det åbne landskab med marker på begge sider. 

Jeg havde en fantastisk tur i godt selskab med Henrik Hoplarik Franijeur. Der var både plads til snak og ro. Roen indtraf på de sidste ti kilometer, hvor vi var ved at være trætte. Det hjalp med det gode makkerskab, hvor vi skiftedes til at trække hinanden, så vi kom ind i en god tid. 

Mange tak for en skøn dag i løbeskoene 🙂  

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 17. oktober 2014, kl. 8.30
Sted Brøderup Marathon, www.broederupmarathon.dk
Resultat 3.53.33
Marathon i alt 529
Marathon i 2014 49

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/10/i-gang-igen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.