For 4 år siden

For fire år siden havde jeg lige debuteret  til Frankfurt Marathon og var nyforelsket i marathondistancen.

Den 31. oktober 2010 løb jeg for første gang over målstregen efter at have løbet 42,2 km og tænkte, “det her må jeg gøre igen hurtigst muligt.” Det var en vidunderlig følelse at løbe op ad den røde løber i Frankfurt Messehalle, mens tilskuerne jublede. Jeg blev forelsket. Det var simpelthen kærlighed ved første skridt. Jeg var som en brik i et puslespil, og jeg passede ind lige der. Selvom min puls var høj, mine muskler var trætte, og det gjorde lidt ondt, så føltes det fantastisk. Jeg var fascineret af, hvad vi mennesker kan, når krop og sind arbejder sammen, og vi fokuserer på, hvad vi ønsker og glemmer alt om begrænsninger.

Den fascination har jeg stadigvæk, og jeg siger igen og igen, vi mennesker kan meget mere, end vi tror. Vi har mange, mange flere ressourcer, end vi forestiller os. Derfor må vi i gang med slette begrænsninger og i stedet bruge vores fantastiske forestillingsevne og drømme der ud af. Ting kan lade sig gøre – og jeg drister mig endda til at sige, at ALT er MULIGT, hvis det er vigtigt nok for os, hvis vi vil arbejde for det og gøre en ekstra indsats, hvis det må gøre lidt ondt indimellem og det er ok at lide lidt afsavn. Alt er muligt hvis vi tror på det og har tillid til, at vi finder vejen til mål. Det gælder stort som småt, og det gælder på alle områder af vores liv.  

Nu er det muligt at booke mig til foredrag, hvor jeg fortæller meget mere om at leve optimalt, tænke positivt, skabe dit drømmeliv, nå dine mål og fylde dit liv med glæde, latter og passion! Se mere her eller kontakt mig på annette@annettefredskov.dk

De sidste fire år har jeg rykket mange grænser, og det fortsætter jeg med. Jeg er stadig helt vild med at løbe langt, og i dag løb jeg mit marathon nummer 530 til Brøderup Marathon 🙂

Vejret var skønt, og selvom det er den 2. november, har jeg stadig bare ben. I dag var vejret også til T-shirt, men det havde jeg ikke forventet, så jeg løb med lange ærmer. Fantastisk tur med sol, blå himmel og næsten ingen blæst 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 2. november 2014, kl. 8.30
Sted Brøderup Marathon, www.broederupmarathon.dk
Resultat 3.50.15
Marathon i alt 530
Marathon i 2014 50

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/11/for-4-aar-siden/

Skriv et svar

Your email address will not be published.