På tur med “Egon”

Jeg har efterhånden løbet i al slags vejr, og medmindre det er livsfarligt (og det har jeg endnu ikke været ude for), er vejret aldrig en undskyldning for droppe en løbetur. Heller ikke i dag hvor vi kunne mærke efterdønningerne efter stormen Egon.

Ruten er 21,1 km i Kalundborg og omegn – i den skønneste natur og flere steder med udsigt til vandet. Vi var cirka 50 løbere der løb ruten to gange, mens cirka 80 løb halvmarathon.

Det er altid en stor fornøjelse at være med til 5 Tårns Motion arrangementer. Altid mange hjælpere med godt humør og super god service. Mange, mange tak for det!

IMG_2260

Tak for turen til Dorthe Roslev

I dag var der ekstra fest, da Michael Strøh som løber nummer 155 kom i klub 100 Marathon. Stort tillykke.

En dejlig dag i Kalundborg, hvor vejret var med os. Ja, det blæste en del men der var ingen nedbør, og vi så solen og lidt blå himmel.