Forår og sol

IMG_2636

De lange tights var byttet ud med 3/4 tights, og jakken med en vest. Det var det dejligste forårsvejr i dag med sol og blå himmel. 

Jeg havde fornøjelsen af en tur til Odense og Fruens Bøge Marathon. Det er ikke så tit, at jeg bevæger mig væk fra Sjælland for at løbe marathon, så jeg nyder det ekstra meget, når det sker. I dag var jeg den eneste sjællænder, og det var dejligt at møde nye mennesker og se nogle af løbevennerne, som jeg ikke ser så tit. 

42,2 km delt op i otte runder i skønne omgivelser langs Odense Å, Zoologisk Have, hvor dyrene var friske, Odenses Strandvej Langelinie med de flotteste huse og Fruens Bøge, hvor foråret spirer, og vi så flere egern, som havde travlt.

Det var den dejligste tur, selvom den var lidt hård til sidst, fordi jeg pressede mig selv til at komme i mål under fire timer endnu engang. I morges tænkte jeg, “Det kunne være sjovt at gøre det igen.” Benene var med på den, så det gjorde jeg, men nu tænker jeg, “Husk det store mål. Næste marathon skal være uden pres.” Jo hurtigere jeg løber, jo mere restitution har jeg brug for, og restituerer jeg ikke nok, bygger jeg træthed op med større risiko for skader. Det ønsker jeg ikke!

Tak for en skøn dag med godt selskab!

IMG_2642

Vi er snart ved at være klar til start.

IMG_2644

Dejligt at være i mål med Ulrik Pihl og Thomas Rose Christensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 9. marts 2015, kl. 10.00
Sted Fruens Bøge Marathon, www.fruensboegemarathon.dk
Resultat 3.54.52
Marathon i alt 568
Marathon i 2015 29

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/03/foraar-og-sol/

Skriv et svar

Your email address will not be published.