Snak og marathon

Der er mange måder at arbejde på. I dag var der vejarbejde ude på ruten (De var der også i sidste uge 🙂 ), og da vi løb forbi på tredje omgang, sagde en af dem – måske i sjov, “I skulle få jer et arbejde.” Det har vi også, men der findes mange andre måder at arbejde på end 8 til 16!

Det var koldt fra morgenstunden, men solen kom frem og med den lidt varme. For mig blev det en venindetur i selskab med Henriette Lisse. I stedet for at side på en cafe og snakke, kan vi løbe marathon og snakke. Som så mange gange før bliver jeg overrasket over, hvor hurtigt 4½ time forsvinder, selvom benene er trætte 🙂

I målet blev vi godt modtaget af de hurtigere herrer 🙂 

Tak for en skøn marathondag!

IMG_2780

Marathon og snak med Henriette Lisse.

IMG_2784

Der er altid plads til sjov.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 23. marts 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.25.54
Marathon i alt 574
Marathon i 2015 35

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/03/snak-og-marathon/

Skriv et svar

Your email address will not be published.