Fredskov Marathon #300

IMG_2949En helt almindelig mandag var alligevel lidt speciel, for i dag fejrede vi Fredskov Marathon nummer 300 🙂 🙂

Det er mange gange, at jeg har budt velkommen til Fredskov Marathon, og som jeg sagde i min lille tale til morgen, så har det altid været med glæde og smil, og alligevel har hele følelsesregisteret været i brug. Nogle gange har det været rigtig hårdt undervejs, men det er altid sluttet med et smil. Nogen enkelte gange under 366/365 var der tårer undervejs, men også de dage sluttede med et smil.  

IMG_2938

At afholde 300 Fredskov Marathon kan kun lade sig gøre, fordi vi samarbejder. Faktisk laver jeg ikke så meget andet end at løbe, så uden mine forældre og Ulrich blev de ikke afholdt på den fine måde, som vi gør. Mange, mange tak!

Også mange tak til alle jer skønne mennesker, som kommer (igen og igen) og løber med. Jeg nyder det hver eneste gang, og jeg føler mig meget priviligeret. 

De første 300 Fredskov Marathon er blevet afholdt over tre år. De næste 300 kommer til at tage en del længere tid 🙂

Det var en dejlig dag, hvor Claus Balshøjs jordbærkage var et af højdepunkterne. Efter et lidt hurtigere BT Halvmarathon (1.45.51) i går, var jeg tilbage på sporet i et lavere tempo. Jeg følger min plan og afslutter april måned med at nå marathon nummer 590. Så er der kun ni marathon tilbage, inden jeg kan fejre nummer 600 til Copenhagen Marathon.

Mange tak for i dag 🙂

IMG_2942

Dejligt at være i mål!

IMG_2945

Sol og jordbærkage

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 27. april 2015, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.30.06
Marathon i alt 590
Marathon i 2015 51

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/04/fredskov-marathon-300/

Skriv et svar

Your email address will not be published.