Nyder rejsen

Marathon nummer 588 og jeg nyder stadig rejsen. Det gør mig glad at løbe langt, og samtidig styrker det mig både fysisk og psykisk, så jeg fortsætter min fantastiske rejse.

Det er et eventyr, som aldrig ender. For fire år siden – den 23. april 2011 løb jeg Vigersted Bjergmarathon – mit marathon nummer 9. Jeg var nyforelsket i marathondistancen, og det var lige gået op for mig, at jeg faktisk kunne løbe endnu et marathon efter kun to restitutionsdage. 

Jeg følte mig godt tilpas blandt de andre “marathontosser”, og jeg vidste, at jeg var kommet for at blive. Sådan har jeg det stadig, og det glæder mig meget, at vi er mange, der har det sådan. På de fire år er antallet af løb og løbere eksploderet.

Løb er for alle. Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Vi kan bare godt lide at løbe, så det gør vi. Alle er velkomne 🙂

En del af løbet er naturen, de skiftende årstider og det skiftende vejr. Jeg nyder foråret, træerne der springer ud, og fuglene der fløjter lystigt. Landmændene er i gang på markerne og fårene er lukket ud. Det er den lyse tid, og den varer længe endnu 🙂

I dag skinnede solen fra morgenstunden, men vinden var kold og hård op ad den værste bakke på ruten. Så var det dejligt, at der kun var modvind på en del af ruten. Tak for i dag!

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 23. april 2015, kl. 8.30
Sted Brøderup Marathon, www.broederupmarathon.dk
Resultat 4.34.36
Marathon i alt 588
Marathon i 2015 49

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/04/nyder-rejsen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.