Nedtælling til eventyr

Om en måned er starten gået, og vi løber et sted mellem Næstved og Nykøbing Falster på vej til Paris. Jeg glæder mig til eventyr. Nitten dage på farten hvor hver dag bringer nyt. Ny rute, nye omgivelser, nye oplevelser og nye udfordringer. Husk du kan være med på en eller flere etaper, hvis du har lyst. Se mere på www.running2paris.dk

Der er ingen tvivl om, at det bliver hårdt, men det glemmer jeg alt om, mens jeg fokuserer på, hvor fantastisk det bliver. Jeg har troen på, at vi når i mål i Paris, og jeg har tillid til, at vi finder løsninger på udfordringerne undervejs. Jeg glæder mig 🙂

“Ting” kan lade sig gøre. Det meste er muligt, hvis det er vigtigt nok for dig. Hvis du vil arbejde for det og gøre en ekstra indsats. Hvis det må gøre lidt ondt indimellem. Hvis det er okay at lide afsavn. Hvis du tror på det og har tillid til at du finder løsninger undervejs. Du kan meget mere, end du tror.

Så skal du bare finde ud af, hvad det er du ønsker – stort som småt. Hvad får dit hjerte til at banke lidt hurtigere? Hvad giver dig livskvalitet? Hvad har du lyst til at fylde dit liv med? Det er kun dig selv, der kender svaret. Giv dig selv fred og ro til at lytte efter dine ønsker. Det er dit valg!

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/05/nedtaelling-til-eventyr/

Skriv et svar

Your email address will not be published.