Fest og glæde

Løb du ikke vil hjem fraPå lørdag den 19. december er der løbefest i garagen på Musvågevej 3, hvor vi løber Fredskov Marathon nummer 309 og mit første marathon i to en halv måned. Jeg glæder mig og har lidt sommerfugle i maven 🙂

Jeg har i meget lang tid løbet et eller flere marathon om ugen, så to en halv måneds pause er lang tid for mig, men det har været fantastisk. Mættet af marathon – sådan har jeg haft det, og det er vel meget forståeligt. Jeg løber stadig mine træningsture suppleret med spinning, som jeg er blevet ret vild med.

Min daglige træning gør mig glad og overskudsagtig, så jeg står gerne op klokken fem om morgenen for at løbe en tur, hvis jeg ved, at jeg ikke kan nå det senere – det gør mig glad i låget, og vi skal gøre det, der gør os glade.

Ved du, hvad der A5-postkort_goer_mere_der_gør_dig_glad-pgør dig glad?

Gør du ting, der gør dig glad? 

Det gør mig også glad at holde foredrag, og jeg sprudler af energi, når jeg står på scenen. De sidste tre måneder har jeg også fundet ud af, at det gør mig glad at arbejde med unge og støtte dem i at få det bedste ud af hver eneste dag. Så det bruger jeg min tid på nu, og det er helt okay, at jeg ikke har mulighed for at løbe så mange marathon. Det har jeg gjort, og nu har jeg lyst til noget andet. Det kaldes også udvikling.

Vi udvikler os gennem hele livet – får nye erfaringer, nye prioriteringer og derfor må vi træffe nye beslutninger. Det er vigtigt, at vi tør gøre noget andet, end det vi plejer – når det vi plejer ikke gør os glade på samme måde, som det gjorde engang.

Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gør dig glad og så gøre mere af det.

Hvad får dig til at smile?
Hvad griner du af?
Hvornår har du det godt?
Hvem har du det godt sammen med?
Hvad nyder du at lave?
Hvad ønsker du at fylde i dit liv?

Det er dit valg –  og hvilken frihed 🙂

Du er velkommen til Fredskov Marathon. Se mere information her på hjemmesiden.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2015/12/fest-og-glaede/

Skriv et svar

Your email address will not be published.