Start år 2016 med energi og motivation

800_5011Godt nytår allesammen! Så er vi i gang med et fantastisk 2016. Det har jeg ihvertfald bestemt, det skal være. Det er mit valg. Uanset hvad der sker i mit liv, så kan jeg vælge at tage ja-hatten på og se situationen med et positivt syn. Det øver jeg mig på hver eneste dag, og jeg er efterhånden ved at være ret god til det 🙂 

Så glæder jeg mig over at foredragssæsonen er i gang igen.

Allerede på torsdag den 14. januar, kl. 19.00 holder jeg foredrag hos Greve Trim, Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve. Du har har du mulighed for at købe billet hos Greve Trim (Også for ikke-medlemmer) for 25 kr. MobilePay 23912884.

DU KAN, HVAD DU VIL. Hvis det er vigtigt nok. Hvis du vil gøre arbejdet. Hvis du tror på det………………… Det gælder for os allesammen. Blev inspireret og motiveret til at få det bedste ud af hver eneste dag og skabe det liv, du ønsker. Det bliver en skøn aften med gode historier og masser af tips. Jeg fortæller selvfølgelig om 366 marathon på 365 dage og Running2Paris med fokus på motivation, stærk mentalitet, ja-hat, passion og forpligtelse, tage ansvar for sit liv og meget mere.

Se mere info her. Vi ses 🙂


3cfa3ac4-f069-4386-bf82-c516b39d5b86

START ÅR 2016 MED ENERGI OG MOTIVATION

Gå ikke glip af en skøn aften med masser af energi og motivation.

Kender du hendes historie – at have sclerose og stadig have modet og magten til at tage over…??? 

Her i den mørke tid skal der indimellem noget ekstra til for at holde energiniveauet og humøret oppe. Bliv inspireret og motiveret til at få det bedste ud af hver eneste dag og skabe det liv, du ønsker.

Annette Fredskov fortæller selvfølgelig om 366 marathon på 365 dage og Running2Paris med fokus på motivation, stærk mentalitet, træning i ja-hat, passion og forpligtelse, tage ansvar for sit liv og meget mere.

DU KAN, HVAD DU VIL. Hvis det er vigtigt nok. Hvis du vil gøre arbejdet. Hvis du tror på det………………… Det gælder for os allesammen.

 

Tid og sted
Torsdag den 21. januar 2016 fra kl. 19-21
Bogø IF´s Klubhus
Skovvangen 8, 4793 Bogø


Billetter
Billetpris kr. 75,- som kan købes via MobilePay på 41 43 15 58.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2016/01/start-aar-2016-med-energi-og-motivation-2/

Skriv et svar

Your email address will not be published.