Løbefest i Knuthenborg

Søndag eftermiddag, det er helt gråt udenfor, regnen styrter ned og har gjort det i mange timer. Jeg kigger ud af vinduet med stor taknemmelig over det fine vejr, vi havde i går, da vi løb i Knuthenborg Safaripark. En løbefest med glade løbere og hjælpere, fantastisk stemning, en del sol, dyr omkring os og de skønneste omgivelser.

På et marathon er det normalt, at der bliver råbt; cyklist bagfra, men før i går har jeg aldrig hørt; kamel bagfra. To kilometer ude på ruten på første omgang var vi stadig mange løbere samlet. Kamelerne gik ude i græsset et stykke fra os, og pludselig begyndte hele flokken at løbe hen imod os. Kameler kan løbe stærkt, meget stærkt, og de er ligeglade med, om der er noget i vejen. Det var os, der skulle flytte os; kamel bagfra 🙂 Skønt at løbe blandt kameler med udsigt til næsehorn og giraffer.

Min plan var at tage det stille og roligt. Med 145 kilometer i benene fra sidste weekend, og 160 kilometer ventende i næste weekend, skulle det være restitutionsløb. Derudover ville jeg gerne have tid til snak og hygge undervejs og plads til at stoppe op og udveksle et par ord med de skønne mennesker omkring mig. Jeg nød dagen, de sidste runder med mere trætte ben end sædvanligt. De 145 kilomter sad lidt i benene endnu, så næste uge bliver en restitutionsuge, så jeg er klar på lørdag, når startskuddet går til Mors Rundt 🙂

IMG_7720IMG_7725IMG_7728IMG_7737IMG_7744IMG_7775

 

 

 

 

IMG_7778IMG_7781IMG_7791

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange, mange tak for en skøn dag til alle 🙂

Billeder er klar her og resultater og diplomer er klar her

Dagen i tal

Tidspunkt  Lørdag den 3. september 2016, kl. 11.00
Sted Fredskov Marathon i Knuthenborg Safari, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.32.38
Marathon i alt 628
Marathon i 2016 5

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2016/09/loebefest-i-knuthenborg/

Skriv et svar

Your email address will not be published.