Mental Fitness

succes-maraton-18-10-2017HVORFOR? Hvordan kan det være, at du gider stå op om morgenen kl. 5 for at løbe en tur inden arbejde. Hvorfor løber du marathon en tirsdag aften efter arbejde i oktober på en ikke så inspirerende rute?

Kort sagt, at løbe gør mig glad i låget. Tankerne kommer i de rigtige kasser eller bliver smidt ud. Man kan sige, det er mental fitness. Derudover holder det min krop sund og rask, og jeg tror på, at jeg lever længere og er frisk længere, når jeg holder min krop i gang. En løbetur vedligeholder musklerne og gør kroppen stærk. Så hvis jeg skal vælge, om jeg vil sove en time længere om morgenen eller løbe en tur, tager jeg løbeturen, for det betyder, at min dag bliver meget bedre, og det siger jeg ja tak til. Jeg vil gerne have den bedste dag muligt hver eneste dag, og det vil jeg gerne gøre en indsats for. Det er mit valg. Hvad vælger du? Hvad gør du for at få den bedste dag muligt?

I dag sov jeg en time længere og løb maraton efter arbejde. Jeg havde lyst til en lang løbetur, og det kunne lige så godt være et marathon, når det passede ind i kalenderen. Ti gange op ad Kildemarksbakken i Næstved, godt nok ikke Grejsdalen i Vejle, men alligevel hård de sidste omgange. I min barndom trak jeg cyklen op ad Kildemarksbakken, så turen vækkede gamle minder. Ruten var god mental træning, og jeg fortalte mig selv de gode historier og roste mig selv, hver gang jeg kom op ad bakken.

Nu er det skønt at slappe lidt af inden sengetid. Jeg kommer til at sove godt 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt  Tirsdag den 18. oktober 2016, kl. 15.30
Sted Succes Maraton, succes-maraton.simplesite.com
Resultat 4.13.37
Marathon i alt 629
Marathon i 2016 6

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2016/10/mental-fitness/