Skal……… skal ikke …….SKAL

startDet blev heldigvis et SKAL, så jeg løb Ø-marathon i går i dejligt solskinsvejr omgivet af skønne mennesker.

I 2016 har min lyst til marathon ikke været så stor, så det var “kun” marathon nummer syv i år plus hnogle ultraløb. Min daglige morgen løbetur inden arbejde vil jeg ikke undvære. Den gør en positiv forskel for mig både fysisk og mentalt, gør mig glad i låget og bidrager til min livskvalitet.

Vi skal gøre så meget som muligt af det, som gør os glade, og i år har jeg haft selfielyst til at fylde andre ting i mit liv end marathon. MEN jeg har stadig lyst engang imellem, og i denne uge kunne jeg mærke lysten begyndte at dukke lidt op, så jeg spurgte mig selv, SKAL? SKAL IKKE?, og det endte med SKAL, HAR LYST. Der var løb flere steder, men jeg valgte at løbe Ø-Marathon, så jeg kunne løbe sammen med nogle af mine “gamle” løbevenner. Det var super dejligt at se dem igen, så den første halve marathon var hygge og snak, inden jeg satte farten op, så jeg kunne nå hjem til julefrokost med veninderne og danse på bordene 🙂

Om to uger løber jeg marathon igen, denne gang på hjemmebane til Fredskov Marathon med gløgg og æbleskiver i garagen bagefter. Har du lyst til at være med?

Dagen i tal

Tidspunkt  Lørdag den 3. december 2016, kl. 10.00
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.29.28
Marathon i alt 630
Marathon i 2016 7

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2016/12/skal-skal-ikke-skal/