Fantastisk træning

2017-01-29 3600 MarathonWeekendens marathon var anderledes træning end for 14 dage siden. Et højere tempo presser kroppen på en anden måde, så jeg sidder i sofaen med meget ømme lårmuskler 🙂

Musklerne var ømme fra morgenstunden, men jeg pressede alligevel tempoet og løb den første halvdel på to timer. Jeg kunne mærke mine ømme ben og vidste, at jeg ikke kunne holde tempoet. Mest af alt havde jeg lyst til at sænke farten totalt, men noget i mig fik mig til at fortsætte presset, så hver gang tempoet gik ned, pressede jeg mig selv for at gi’ lidt ekstra. Super træning at løbe med ømme ben, for det kommer jeg helt sikkert til, når jeg skal løbe 24 timer på løbebånd i Scala Fitness i Næstved.

På hele turen havde jeg fokus på at fortælle mig selv den rigtige historie. Selvom det var gråvejr og diset, glædede jeg mig over, at det var næsten vindstille og tørvejr. Jeg glædede mig over den gode træning, selvom jeg ikke rigtig havde lyst til at tage afsted i morges. Jeg glædede mig over mine ømme ben, som gav mig mulighed for mental træning. Vi vælger selv, hvad vi fokuserer på. Vi vælger selv, hvordan vi ser verden, og det skaber vores liv. Hvor er dit fokus?

Dagen i tal

Tidspunkt  Søndag den 29. januar 2017
Sted 3600 Marathon, Frederikssund
Resultat 4.15.31
Marathon i alt 635
Marathon i 2017 4

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/01/fantastisk-traening/