Klar til 24 timer på løbebånd og indsamling

20170211 Næver Run Marathon3.52.14 og to sekunder hurtigere end for to uger siden til trods for vind og nogle meget glatte passager. Jeg er ved at komme i form 🙂 og jeg føler mig klar til 24 timer på løbebånd den 24-25. februar i Scala Fitness i Næstved. Malene Ravn og jeg starter fredag kl. 18 og slutter lørdag kl. 18. Vi løber til fordel for Børnecancerfonden og Team Rynkeby Næstved, så der bliver fest i Scala med cykelevent fra lørdag kl. 10 til 18. cykel

Jeg har to mål; At være på løbebåndet i alle 24 timer bortset fra toiletpauser og måske skift af sko eller tøj samt løbe 170 km svarende til fire marathon. Jeg løber gerne længere, hvis tiden og benene tillader det 🙂

Jeg vil selvfølgelig også samle ind til det gode formål, og det skal helst være sjovt. Derfor er der super gode lodtrækningspræmier til jer, der støtter. En donation er lig med et lod. Vi trækker lod, når vi er kommet af løbebåndet lørdag den 25. februar. Donation kan tilkendegives via min Facebook, SMS og MobilePay 40473027 eller mail annette@annettefredskov.dk

Flere præmier så det bliver sjovere er også meget velkomen 🙂

Præmiepuljen lige nu er tre gavekort fra Obi Sport Outlet, gavekort fra Yoga SYMBIOSE, jakke og blondebluse fra ENGBORK, 4 billettter til løb i Knuthenborg Safaripark, 2 bøger – Maratonkvinden af Annette Fredskov, gave fra Hilkøb Sport, gavekort til fodbehandling hos Mobil Klinik for Fodterapi ved Malene Schmøde, gave fra Salon Dines, gave fra Royal Unibrew.

obi sport outletyoga symbioseengborkmaratonkvindenhilkøb

fodterapi

 

 

 

 

royal_unibrewsalon dinesscala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt  Lørdag den 11. februar 2017
Sted Næver Run Marathon, Næstved
Resultat 3.52.14
Marathon i alt 636
Marathon i 2017 5

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/02/klar-til-24-timer-paa-loebebaand-og-indsamling/