Sidste dobbeltmarathon inden udfordring på løbebånd

logoMarathon nummer 637 og sidste dobbeltmarathon inden min store udfordring om tolv dage vidste god form 🙂 Det er en skøn følelse at mærke, at de tre weekender med dobbeltmarathon samt min øvrige træning har styrket mig.

IMG_8449I dag løb vi otte runder i skønne omgivelser i Vordingborg. En del af ruten var snebeklædt og med glat føre men den kolde vind kom fra den rigtige side, så vi havde medvind, hvor vi havde mest brug for det.

Min store udfordring er 24 timer på løbebånd, som udover at være en fysisk udfordring er en stor mental udfordring. Da jeg først blev spurgt sagde jeg nej tak, fordi jeg tænkte, at det var meningsløst og kedeligt. Jeg kunne bare ikke lade være  med at overveje det, og til sidst var jeg klar på udfordringen. Nu har jeg forberedt mig fysisk og mentalt, og jeg har tænkt mig at holde så meget fest som muligt i de 24 timer 🙂

Jeg håber, at I kommer forbi Scala Fitness den 25. februar og holder fest med mig. Jeg får bestemt brug for al den opbakning, jeg kan få. Det har børnene med kræft også, og derfor samler jeg ind til Børnecancerfonden i forbindelse med eventen. Indsamlingen er startet, og alle der giver et bidrag er med i lodtrækningen om lækre præmier fra OBI Sport Outlet Ringsted, Yoga SYMBIOSE, Engbork, Annette Fredskov, Hilkøb Sport, Mobil Klinik For Fodterapi v/ Malene Schmøde, Salon Dines og Royal Unibrew. Bidrag kan tilkendegives via min Facebook, SMS og MobilePay 40473027 eller mail annette@annettefredskov.dk. Vinderne bliver kontaktet søndag den 26/2 og offentliggjort på Facebook og her på hjemmesiden.

Dagen i tal

Tidspunkt  Søndag den 12. februar 2017
Sted Gåsetårn Marathon, Vordingborg
Resultat 4.06.14
Marathon i alt 637
Marathon i 2017 6

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/02/sidste-dobbeltmarathon-inden-udfordring-paa-loebebaand/