Det skal løbes væk

To måneder siden sidste marathon. Jeg er klar.

De sidste dage har jeg hængt i bremsen med forkølelse, tung krop og hoved, men jeg har glædet mig til det første marathon i to måneder, så snotten skulle ikke holde mig tilbage. Jeg havde dog ikke så store forventninger til mig selv, da vejrtrækningen og energi i kroppen ikke var optimal. Alligevel startede jeg i et fint tempo og fandt en rytme med at trække vejret gennem munden. Der røg vist lidt ekstra protein ind med dyrene i luften 🙂 

Jeg havde ikke regnet med at løbe under fire timer, men da jeg var under to timer efter den halve marathon, tænkte jeg, det kan måske lade sig gøre, så jeg forsætter med tempoet, så længe jeg kan. Jeg arbejdede for det og kunne godt mærke, at kroppen ikke var helt frisk, men i stedet for at fokusere på det, tænkte jeg, jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi. Så røg fokus væk fra, at det var hårdt. Vi løb fire omgange, og da jeg havde en runde og 65 minutter tilbage, var jeg meget tilfreds med mig selv, og jeg tænkte, sådan Annette, du kommer under fire timer, hvor er det sejt. Sådan. Det giver lidt energi at anerkende sig selv, og det havde jeg brug for. Jeg var træt, men jeg havde nogle minutter i banken, så på sidste runde kunne jeg godt sætte farten lidt ned, og det blev nødvendigt. Måske færdig det var muligt. Jeg var glad og stolt, da jeg løb over målstregen 🙂 

Tillykke til Lars med marathon #100.

I dag løb Lars Christensen marathon nummer 100, så alle løbere fik pokal og goddiebag med produkter fra Juhldal. Derefter sluttede vi af med grilbuffet og den meget lækre legendariske kransekage fra vores kære løbeven Claus Balshøj.

Stort tillykke til Lars Christiensen med marathon nummer 100. Det samme gælder Tommy Juel Kristensen, der løb nummer 100 i Jylland. For år tilbage var det sjældent at løbere kom i Klub 100 marathon, så jeg var med til de fleste af de løb. Sådan er det ikke i dag. Næsten hver eneste weekend når en eller flere løbere Klub 100 Marathon, så jeg kan slet ikke nå at være med til alle festerne, men jeg nyder det, når det kan lade sig gøre.

Tak for i dag til alle. Dejligt at se jer 🙂

 

Dagen i tal

Tidspunkt  Lørdag den 17. juni 2017
Sted Bjerrede Marathon
Resultat 3.58.07
Marathon i alt 642
Marathon i 2017 11

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/06/det-skal-loebes-vaek/