God træning

For et par uger siden tilmeldte jeg mig Stafet for Livet i Næstved, som jeg har deltaget i mange gange og glæder mig til at gøre igen. Sidste år løb jeg 145 km og samlede mange kilometerpenge ind, men jeg havde egentlig ikke planer om at gøre det samme i år, da jeg ville samle kræfter til de 160,9 km, som jeg skal løbe omkring Mors den 9. september 2017. 

Da jeg trykkede på knappen tilmelding, skete der noget. Tanken – når jeg kan løbe 173 km på et løbebånd i Scala Fitness, kan jeg også gøre det til Stafet for Livet. Det var en tanke og en følelse. En lyst og begejstring. Jeg kunne mærke, at det ikke længere var vigtigt at være velrestitueret til Mors. Det er vigtigere at samle penge ind til et godt formål og holde en løbefest på centerbanen på Herlufsholm Stadion i Næstved den 26. august 2017. INDSAMLINGEN ER HERMED I GANG, og min far starter med at give to kroner pr. kilometer.

Det kræver træning. Jeg løber stadig en tur hver morgen, men jeg har ikke løbet så mange lange løb, og det er jeg nødt til, når jeg skal være klar til så mange kilometer, og to marathon på en dag er god træning.

David Bredo Slotsgaard løber og arrangerer i øjeblikket 20 marathon på 10 dage, og det var en god mulighed for et godt træningspas på en lørdag. Første løb var kl. 7.00 og andet løb kl. 14.00. I pausen passede det lige, at Sine og Claus fra BT kom fordi og interviewede mig. Interviewet kan læses i BT senere på sommeren.

På første løb var jeg fyldt med overskud, men på de sidste 21 km af andet løb måtte jeg kæmpe lidt for det med tunge ben og ikke så meget energi tilbage. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. JEG ER SNART I MÅL. SÅ SEJT. Sådan lød det inde i mit hoved igen og igen. På den måde fjerner jeg fokus fra, at det er hårdt, og æder den ene kilometer efter den anden.  Det var en super god træningslørdag, og jeg blev mindet om, at jeg kan blive endnu bedre til at indtage nok energi. Der er plads til forbedring 🙂

Hvis du har lyst til at støtte mig og Kræftens Bekæmpelse med kilometerpenge kan du skrive til mig på Facebook eller mail til annette@annettefredskov.dk. Du er velkommen til at sætte et maks.

Dagen i tal

Tidspunkt  Lørdag den 1. juli 2017, kl. 7.00
Sted Humør Marathon, Ringsted
Resultat 4.21.14
Marathon i alt 643
Marathon i 2017 12

Dagen i tal

Tidspunkt  Lørdag den 1. juli 2017, kl. 14.00
Sted Humør Marathon, Ringsted
Resultat 4.34.01
Marathon i alt 644
Marathon i 2017 13

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/07/god-traening/