Marathon gør mig glad

Surprise – at løbe marathon gør mig glad i låget 🙂 Godt, for ellers giver det jo ingen mening. Et regnestykke viser, at jeg har brugt over 125 hele dage på at løbe marathon. Derudover er der nogle ultraløb og alle træningskilometerne, så JA, DET GØR MIG GLAD AT LØBE EN TUR. En løbetur, for det behøver ikke være et marathon, giver mig overskud. Livets udfordringer bliver mindre eller ikke eksisterende efter en løbetur. 

I dag var det vigtigt for mig, at løbet var i Næstved, så transporten var minimal, og det startede kl. 8, så jeg kunne være hurtigt hjemme. Min datter er hjemme fra efterskole, og tiden i hendes selskab er kostbar. Det lykkedes at komme hurtigt hjem. kl. 12.10 stod jeg i entreen, og efter et bad var jeg klar til en hyggelig weekend.

Hvad laver du i weekenden? Har du puttet aktiviteter ind, der gør dig glad og giver energi? Uanset om det gør dig glad i låget eller ej, så er det dit eget ansvar at have en god, dejlig og skøn weekend. En fantastisk frihed vi har 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 11. november 2017, kl. 8.00
Sted Næver Run Marathon, Næstved
Resultat 3.54.37
Marathon i alt 652
Marathon i 2017 21

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/11/marathon-goer-mig-glad/