Skål i rødvin og juleøl

Min dejlige kæreste har lavet en del berigende ændringer i mit liv, og en af dem er traditionen på J-dag. Han laver andesteg med alt det lækre tilbehør samt risalamande, og så er der hygge og fest i huset sammen gode venner. Til det hører jo rødvin og juleøl samt til sidst en tur i byen. Selvom jeg ikke dinglede rundt, så blev det alligevel til nogle genstande over ni timer, og det kunne mærkes lørdag, hvor lysten til at slappe af på sofaen var stor. Her må jeg indrømme, at kan jeg godt mærke, at jeg ikke er 20 år mere. Ikke fordi jeg tror, at kroppen havde bedre af det dengang, men min prioritering er anderledes. I dag synes jeg, det er ærgerligt ikke at være helt frisk, fordi kroppen skal restituere efter mere end et glas rødvin. Det tænkte jeg ikke så meget over, da jeg var 20. Nå, men vi havde en skøn aften i fredags, så “no regrets” og det viste sig, at jeg var klar til marathon i dag.

Jeg havde tænkt, at jeg ville løbe efter at komme under fire timer for tredje gang i træk. Af de 650 marathon jeg har løbet er kun 50 af dem under fire timer (nu 651 og 51), så når lysten til at løbe lidt hurtigere er der, så er det bare med med at komme afsted. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det er altid med mig, men i dag var faktoren alkohol og bytur og en spiller på banen, så jeg var forberedt på, at kroppen måske ikke var helt med mig. Jeg troede på det, så jeg satte et fint tempo fra starten, og i det bedste selskab med en masse snak kom jeg rundt. De sidste 12 kilometer var hårde, og tempoet faldt, især op ad bakkerne, men jeg havde tid i banken, så det truede ikke slutmålet om en tid under fire timer. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.

Lige nu overvejer jeg hvilke ultraløb jeg vil løbe i 2018. Der er så mange spændende løb i Danmark og omegn, så det er godt jeg har mange år endnu til at opleve mange af dem.  Udover nogle ultraløb ser det ud til, at jeg for alvor skal træne på cyklen. 24 timersløb på cykel sammen med kæresten min lyder som en god og meget anderledes plan for mig 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 5. november 2017, kl. 9.00
Sted Gåsetårn Marathon, Vordingborg
Resultat 3.53.41
Marathon i alt 651
Marathon i 2017 20

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2017/11/skaal-i-roedvin-og-juleoel/