Træning til ultra

Forårets ultraløb
Fire ultraløb samt Royal Run, hvor jeg løber de firs kilometer fra Næstved til Frederiksberg og derefter ti kilometer Royal Run, er forårets plan, så jeg må træne. Derfor besluttede jeg mig i aftens for at tage afsted til marathon i dag. Sen beslutning, men jeg kunne ikke bestemme mig. Jeg vidste bare, at det var smart at løbe langt i weekenden, for jeg har ikke mulighed for det i næste weekend, og det bliver hurtigt den 11. marts, hvor jeg løber Fort til Fort, 66 kilometer fra Dragør Fort til Charlottenlund Fort. MEN marathon både i Vemmelev og Hvidovre i dag og løbevenner begge steder samt marathon søndag – mange muligheder. Vejrudsigten pegede klart på lørdag, og valget faldt på Vemmelev, da jeg så kunne komme lidt hurtigere hjem og se fodbold med familien. Jeg havde heller ikke løbet i Vemmelev før, og det er altid skønt med nye ruter.

Under fire timer
Det var min plan at løbe under fire timer, så jeg gav den gas fra starten og fulgtes nogle runder med de hurtige drenge, indtil jeg måtte give slip. Det passer mig rigtig godt at komme i gang i et højt tempo, som jeg ved, at jeg ikke kan holde hele vejen, bare for at presse mig selv lidt. Efter de første runder fandt jeg mit eget tempo, tog musik i ørerne og nød bakkerne og den gode træning i Vemmelev og omegn. Jeg løber ikke så tit med musik, men i dag havde jeg bare lyst til at holde min egen fest, og så gjorde jeg det. Det lød nok ikke så kønt, men det var skønt 🙂 

Du vælger selv
Det er vigtigt, at vi mærker efter, hvad vi har lyst til, hvad der kan gøre os glade og så gå efter det. Hvis det ikke kan lade sig gøre nu og her, kan vi plante frøet, så det lader sig gøre på et andet tidspunkt. OG vi kan altid vælge at være glade. Det er fantastisk, når vi får øje på det, og indimellem husker det – at vi ALTID har et valg, uanset situationen. Vi kan vælge at være GLADE. 

#takglimmerpåogoppåkaminhylden #jegkanjegviljeggørdet #jegvælgerglæde #liveterskønt

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 10. februar 2018 
Sted Kitt Krogh Marathon, Vemmelev
Resultat 3.50.50
Marathon i alt 659
Marathon i 2018 2

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/02/traening-til-ultra/