Er du med i en religiøs sekt?

Vælger du kærlighed eller frygt?
Det er den skønneste weekend efter en dejlig men travl uge som bød på masser af smil, kærlighed, nye mennesker og oplevelser. Jeg sørger for at fylde mit liv med så meget glæde som muligt. Oplevelser, der gør mig glad. Mennesker, der gør mig glad. Mad, der gør mig og min krop glad osv. Det er selvfølgelig ikke alt, jeg foretager mig, der står på min ønskeseddel, men uanset hvad jeg laver, hvad der sker, hvad der udfordrer mig, så bestemmer jeg selv, hvordan jeg håndterer det. Jeg bestemmer selv, hvordan jeg ser verdenen, 
hvordan jeg vælger at se situationen,  hvad jeg vælger at gøre. 
Tænker jeg kærlighedens tanker og taler jeg med kærlighedens stemme, så føler jeg fred, glæde, taknemmelighed, tillid, tilgivelse, begejstring, kærlighed, rummelighed og handler derefter,
så svære situationer bliver nemmere.
Hvis du vælger at håndtere livet med frygt, mistillid, nag, angst, bitterhed og vrede så skaber du endnu frygt, mistillid, nag, angst, bitterhed og vrede, og det er ikke meningen med livet.
Det er meningen, vi skal være så glade som muligt og leve det bedste liv muligt, og det starter med os selv og den næste tanke og følelse. Det er ret fantastisk at få øje på denne sandhed, dette livsvilkår. Det er fantastisk at blive mere og mere bevidst om, at vi selv skaber vores liv. I hvert eneste minut skaber vi vores dag, vores liv, vores fremtid. Hvilken frihed – for du skal ikke vente på andre. Det er DIG – DIT LIV – DIT ANSVAR – DIT EVENTYR.  

Er du med i en religiøs sekt?
At holde foredrag gør mig glad. Jeg nyder at dele min historie og inspirere andre til at få det bedste ud af hver eneste dag. Kontakt mig endelig for mere information 🙂 Når jeg er ude får jeg altid mange spørgsmål, og i denne uge fik jeg et nyt: Er du med i en religiøs sekt?  Jeg er efterhånden en erfaren foredragsholder, så jeg bliver ikke så nemt slået ud af den 🙂 Svaret er selvfølgelig nej, men jeg vælger kærlighedens vej, så meget som jeg formår, og det er skræmmende for mange. Jeg vil have lov til at blive vred, hvis der er nogen, der sårer mig. Jeg vil være trist, hvis jeg mister penge. Jeg vil have lov til at være bitter, hvis jeg bliver syg. Jeg vil være sur over en bule i bilen, osv. Det er de følelser, de fleste føler, når der sker noget uønsket. De føler smerte, men sådan behøver det ikke at være. Jeg øver mig hele tiden på at have tillid til livet og huske, at livet vil mig det bedste. Nogen gange er livets vej bare ikke den vej, jeg havde forestillet mig. Så jeg vil ikke være med i en religøs sekt, men jeg
vil gerne være med i en bevægelse, der vælger kærlighedens vej. Vil du være med?

GØR MERE DER GØR DIG GLAD. 
Jeg startede lørdagen med et marathon, som gør mig glad. Med blå himmel og solskinsvejr bliver det endnu bedre. Ingen fokus på vind og lidt kulde. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Nu sidder jeg foran computeren og skriver, mens min kærlighed læser i sofaen. Det fylder mig med glæde. Jeg fortsætter med bogen 366 og hvad så?? som snart er færdig. Mere glæde. Først hænger jeg lige vasketøj op. Mere glæde, for det er da et stort privilegie, at jeg ikke skal bruge en hel dag på at vaske det i hånden eller hente vand fra floden. Tak, glimmer på og op på kaminhylden.

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 24. februar 2018 
Sted Humørmarathon, Ringsted
Resultat 3.47.56
Marathon i alt 660
Marathon i 2018 3

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/02/er-du-med-i-en-religioes-sekt/