Ja-hat på og videre

Smask…så lå jeg der. Jeg var i gang med maraton på en fri- og rejsedag. Forude en skøn venindetur til Budapest, men jeg kunne lige nå et maraton, inden turen gik til lufthavnen, og det var godt med en lang træningstur inden næste lørdags ultraløb – North Coast Ultra.

Mine ben var blevet fanget, så fødderne ramte ikke jorden. Det gjorde til gengæld resten af kroppen. Av. Faktisk ret flot klaret at sætte fødderne så præcist, at et uskyldig bånd fangede mig. Jeg manglede stadig 23 kilometer af løbet og havde mest lyst til at stoppe. I et kort øjeblik følte jeg ikke kærlighed men smerte, irritation og ærgrelse. Jeg gik fortumlet videre og konstateret for mig selv, at jeg faktisk var heldig, at der ikke var sket mere. Ikke noget smadret eller brækket. Kun hudafskrabninger og ømhed.  Jeg tænkte lidt på cykelrytterne i Tour De France, der vælter og flænser kroppen for at sætte sig op på cyklen igen. Hullerne på mit tøj og hudafskrabningerne var intet i den sammenligning. Ja, jeg var heldig, og irritationen var vendt til taknemmelighed. Tak fordi der ikke skete noget. Tak for muligheden for at vælge den positive version af muligheden. Tak og afsted igen. 

De sidste 23 kilometer var lidt tungere end de første på grund af ømheden, men smilet var stort. Livet er fantastisk, når vi vælger det <3 

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET

Hvordan tackler du udfordringer og bump på vejen? Vælger du den positive version?  Hvis du vil have tips og værktøjer til at få mere glæde ind i din hverdag, skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev øverst på siden. Så følger du også med i, når min nye bog kommer og alle de spændende kurser jeg laver i løbet af 2018. 

Tak, glimmer på og op på kaminhylden

Hvis du ikke har hørt om kaminhylden før, kan du læse om den i min kommende bog. Den kommer før din sommerferie 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 5. april 2018 
Sted Succes Maraton, Næstved
Resultat 4.08.13
Marathon i alt 662
Marathon i 2018 5

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/04/ja-hat-paa-og-videre/