Ingen sag at blive 46

Mange, mange tak for alle de varme fødselsdagshilsner, jeg har fået, og som stadig tikker ind. Det er fuldstændig fantastisk. Mange tak for alle jer, der har været med til at fejre min fødselsdag og gøre det en speciel weekend. 

TAK, GLIMMER PÅ OG PÅ PÅ KAMINHYLDEN

Jeg er fuld af taknemmelig, mit hjerte er ved at springes af glæde og kærlighed og foran mig har jeg et eventyr. Følg med, for det bliver spændende og meget inspirerende og ikke kun i løbeskoene.

I går nød jeg Fredskov Marathon sammen med skønne mennesker. Tak til jer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Løbsfotograf: Annika Aaes

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 17. marts 2018 
Sted Fredskov Marathon, Næstved
Resultat 4.21.53
Marathon i alt 661
Marathon i 2018 4

Det er mit ønske, at du skal leve et liv med næsten 100 procents glæde. Et liv fyldt med muligheder, hvor dine drømme går i opfyldelse. Vil du være med? Det er muligt, for jeg har selv gået vejen. Jeg er klar til at hjælpe dig med at skabe dit drømmeliv.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips, værktøjer, strategier og tilbud, der virker. Når jeg kan, kan du også nå dine mål, leve med glæde og kærlighed samt leve et liv i overflod. Når jeg kan, kan du også få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/03/ingen-sag-at-blive-46/