Hvad siger du? JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET eller DET KAN JEG IKKE?

Jeg har haft en skøn weekend, primært foran computeren med havedøren åben og solen skinnende ind ad vinduet, i gang med at redigere min anden bog. Det er jeg færdig med nu, så næste skridt er at vælge billeder.

Jeg har brugt forskellige arbejdstitler på bogen, men nu er valget selvfølgelig faldet på

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET

– Om drømme, mål, motivation, STÆRK MENTALITET, kærlighed –
LIVET og løbe til Paris.

Et lille uddrag fra bogen, der kommer til august:

For 15 år siden ville jeg aldrig have troet, at jeg kunne alt det, jeg gør det i dag. Dengang satte jeg begrænsninger for mig selv, men ikke mere. Vi mennesker kan meget mere, end vi tror. Hvis stemmen inde i hovedet eller andre siger til dig, glem det, aldrig i livet, det kan du ikke, så spørg, Hvorfor ikke? Hvem siger det? Er du sikker på det?

DU KAN, HVAD DU VIL

Hvis det er vigtigt nok. Hvis du tror på det, og har tillid til at du finder vejen. Hvis du er villig til at arbejde for det og gøre en ekstra indsats. Hvis det er okay at lide lidt afsavn, fordi der er ting, du må sige nej tak til i en periode. Hvis det er okay, at det gør lidt ondt en gang imellem. Hvis du er passioneret. Så kan ”ting” lade sig gøre. Har du hørt det før?

Jeg er passioneret løber, men det har jeg kun været de sidste ti år, så det er aldrig for sent at komme i gang med noget nyt. Selvom jeg er passioneret løber, var der selvfølgelig også dage, hvor jeg ikke havde lyst til at løbe maraton, men gjorde det alligevel, og i stedet for at fokusere på, at jeg ikke havde lyst, så bestemte jeg mig for, at jeg ville gøre det med et smil på læben og fokus på, hvor fantastisk det er, at jeg kan. Når nu jeg havde valgt at gøre det, kunne jeg lige så godt have det godt imens. Det var jo mit eget valg. Det betyder ikke, at det er nemt at motivere sig selv igen og igen, men det kan lade sig gøre. Jeg valgte at fortælle den positive version af mit liv.

Hvor er det dejligt, at vi startede i tørvejr.

Skønt at der ikke er modvind hele vejen.

Nu har jeg kun seks maratonløb tilbage inden Copenhagen Marathon og nummer 600.

To kilometer til depot og så er der kun en runde tilbage.

Jeg er frisk og fuld af energi.

Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.

Kroppen er en fantastisk samarbejdspartner, og den bliver bare ved og ved. TAK.

Så ender det med smil på læben og en god løbetur. Alle tricks gælder, når det handler om at motivere sig selv og fortælle den positive version af livet, og det er meget forskelligt, hvad der motiverer hver enkelt af os, så vi må stille os selv spørgsmålene,

Hvad motiverer mig?

Hvad får mig til at fortsætte, når det er lidt svært, og jeg ikke har lyst mere?

Hvad giver mig energi, så jeg ikke giver op?

Vi må ikke stoppe fordi, det er hårdt eller gør lidt ondt. Det er midlertidigt og godt givet ud.

Smerten er kortvarig, men æren varer for evigt
–  Flemming Gump Madsen – en af løbegutterne.

Livets udfordringer gør os stærkere, og vi vil vel alle gerne være stærkere. Så udfordringer er godt, og desuden har vi brug for kontrasterne for at vide, hvad der er godt, og hvad det er skidt. Uden mørke ved vi ikke, hvad lys er. Uden modstand sætter vi ikke pris på medgang. Så jeg siger tak, tak for muligheden for at blive stærkere.

Du kan stadig få en smagsprøve på Maratonkvinden
Download de første 29 sider her og køb den eventuelt bagefter som EPUB. Så kan du læse den, hvor du har lyst.

Jeg kan, jeg vil, jeg gør det
Husk – du kan også gøre det, du drømmer om. Du kan fylde dit liv med alt det, du ønsker. Hvad ønsker du?

Kærligst
Aneste

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/05/hvad-siger-du-jeg-kan-jeg-vil-jeg-goer-det-eller-det-kan-jeg-ikke/