Midsommermarathon

Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det – og det fortsætter…………………………..

Sådan er det i min verden. Hvordan er det i din?


Et lidt anderledes arrangement i dag med Midsommermarathon og start kl. 13.00,så vi kom i mål til aftensmad og bål. Jeg sprang dog mad og bål over, da jeg havde en aftale med familien. Men det var skønt at sove længe på en lørdag og være lang tid om at komme ud af døren. Henriette havde flyttet Ø-Marathon fra Amager til Kostræde Banker og fundet en skøn varieret rute med både asfalt, trail, skov og vandudsigt. 

Jeg tog en tur med bagtroppen og hyggesnak. Super dejligt på en dag hvor jeg var for sløset med mit energiindtag og væske, så jeg var lidt utilpas på de sidste runder.  I mål blev jeg forkælet med skøn massage fra Morten Pihlsbech, så mine ben har det super godt.

Mange tak for en skøn dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 23. juni 2018 
Sted Ø-Marathon, Midsommermarathon
Resultat 4.50.40
Marathon i alt 665
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2018 8
Ultraløb i 2018 2

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/06/midsommermarathon/