Skøn travl tid

Lige nu er jeg meget taknemmelig over, hvor godt min bog er blevet modtaget. Jeg har sendt mere end 100 forudbestillinger ud, og de første tilbagemeldinger er allerede kommet.

Connie Stendorf Christensen
I fuld gang med din nye bog?
Vildt motiverende, men du er sku en ener, ikke mange som dig??❤️

Annette Eriksen
Er begyndt at læse den og den er så god ???

Du kan bestille den her.

Bogudgivelse er ikke det eneste, jeg laver. I sidste uge havde jeg fornøjelsen af at holde foredrag for de skønne unge mennesker på Svenstrup Efterskole. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET, er de helt med på, og da vi i weekenden løb Stafet for Livet, var deres og mit motto JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. Skønt at løbe 100 kilometer med et fantastisk heppekor.

JA, jeg er glad i låget. Livet er fantastisk og fyldt med muligheder, hvis du tror på det, hvis du vil, hvis du tør.  Det gælder også dig.

Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil leve et okay liv. Jeg vil mere end det. Jeg vil leve et fantastisk liv. Vil du være med?

www.aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/08/skoen-travl-tid/