JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET, udkommer den 1. september. Pris 269 kr.

Hvis du forudbestiller bogen, sender jeg den til dig portofrit med en hilsen i.

Send en bestilling til aneste@aneste.dk med navn og adresse. Overfør 269 kr. på Mobile Pay, så sender jeg en bekræftelse. Husk at skrive hvem hilsnen er til.

 

Om JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET:

Aneste Fredskov blev i 2013 kendt som Maratonkvinden. Kvinden der løb et maratonløb hver dag i et år (366/365). Kvinden der fastholder, at alle kan mere, end de selv tror. Træerne kan vokse ind i himlen, hvis du er villig til at gøre arbejdet og fokusere på det, du ønsker.

I Jeg kan, jeg vil, jeg gør det, fortæller Aneste en spændende historie om livet efter 366/365 med drømme, mål, løb, kærlighed og parforhold, udfordringer og glæder. Hendes løbetur fra Næstved til Paris er selvfølgelig en del af historien.

Som Anestes første bog, Maratonkvinden, er det en meget ærlig fortælling, hvor hun bruger sig selv til at give videre. Bogen er fuld af inspiration og værktøjer til dig, der gerne vil leve et fantastisk liv – og ikke bare nøjes med et okay liv. Som Aneste siger, styrken, jeg har fundet inde i mig, besidder vi alle. Denne bog viser dig vejen.

Det handler om at få det bedste ud af hver eneste dag.

Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil leve et okay liv. Jeg vil mere end det. Jeg vil leve et fantastisk liv. Vil du være med?

– Aneste Fredskov

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/08/jeg-kan-jeg-vil-jeg-goer-det/