Fantastisk lørdag i Knuthenborg

Wauv en skøn og dejlig dag i Knuthenborg Safaripark. Som jeg skrev på Facebook lørdag på vej hjem fra parken – en fuldstændig forrygende dag med solskinsvejr, glade løbere, fantastiske hjælpere, kameler og skønne omgivelser. 

Som jeg plejer, stod jeg på startlisten til maraton, men jeg havde på forhånd besluttet, at jeg ville tage mig tid til at snakke med folk og signere bøger, og det gjorde jeg. 5 timer og 20 minutter, skønne snakke og mange signeringer senere løb jeg over målstregen. Glad i låget 🙂

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET!

Du kan se resultatliste og downloade diplom her.

Billeder kan ses her.

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 1. september 2018 
Sted Fredskov Marathon i Knuthenborg
Resultat 5.20.03
Marathon i alt 667
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2018 10
Ultraløb i 2018 2

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/09/fantastisk-loerdag-i-knuthenborg/