Fest og maraton

Først en skøn tur med Carsten. De sidste par runder var hårde, men Carsten pressede på, så vi holdt tempoet. Ellers var jeg nok kommet ind 5-10 minutter senere. for jeg følte egentlig ikke, det var vigtigt nok til at gøre en ekstra indsats, men Carsten var ikke villig til at give slip på mig, og så blev det alligevel vigtigt at følge med.

JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET.

Derefter Klub 100 Marathon generalforsamling og fest i Kirke Stillinge Forsamlingshus hos Claus Balshøj, som stod for et fantastisk arrangement. Den mand kan lave mad 🙂 

I dag har solen skinnet ind ad vinduet, men løbeskoene holder en sjælden pause, og jeg nyder sofaen, en god bog og film. Fantastisk søndag?

www.aneste.dk 

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 10. november 2018 
Sted Klub 100 Stillinge Marathon
Resultat 3.46.30
Marathon i alt 674
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2018 17

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/11/fest-og-maraton/