GLEM JANTELOVEN

Dejligste novemberdag☀️Maraton nummer 675 på vej til nummer 700 til Copenhagen Marathon.

På sidste runde gik jeg all inn med powertalk? GLEM JANTELOVEN.

Jeg er så sej. Vildt som mine ben bare bliver ved og ved. Tusinde tak?Kom så, jeg gør det igen. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Det sidste stykke er ingenting. Flot, flot, flot. Min krop er fantastisk. Jeg er frisk og fuld af energi. Kom så, det sidste stykke. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det. Alt er godt. Fedt vejr. Godt humør. Tak for at jeg kan. Tak for livets muligheder. Flot løbet. Jeg kan, jeg vil, jeg gør det❤️?

Sådan fandt jeg energien på sidste runde og kom godt i mål??

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 15. november 2018 
Sted Succes Maraton
Resultat 3.54.11
Marathon i alt 675
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2018 18

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/11/glem-janteloven/