2-dages workshop. HELBRED DIT LIV – FRA SYGDOM TIL SUNDHED OG STYRKE

TILMELD DIG HER

Lørdag den 26. januar
og 2. februar 2019

Hvad er din intention for 2019?
Bestem dig for, at det skal være et år, hvor du selv skriver din historie. En historie fyldt med glæde, begejstring, kærlighed og sundhed. Det er dit valg.

Et kursus med udgangspunkt i Louise Hays filosofi, som har hjulpet millioner af mennesker verden over. En vigtig investering i DIG, hvis du er træt af sygdom, træthed, bekymringer, angst og hvad der ellers nedsætter din livskvalitet, og DU VIL NOGET ANDET.

Jeg har selv gået vejen og blev så begejstret, at jeg rejste til USA og tog Louise Hays uddannelse og fik en Workshop Leader certificering. Jeg giver alt det videre, som jeg selv har erfaret, VIRKER. Jeg er gået fra, at livet bød på sygdom, træthed og tristhed til det nu er fyldt med sundhed, energi og glæde. DU KAN GØRE DET SAMME.

Det er to lørdage med fokus på dig og dit liv, hvor du får effektive værktøjer til at komme igennem sygdom samt andre udfordringer og opgradere din livskvalitet. Vi arbejder blandt andet med visualisering, meditation og andre effektive øvelser.

Det er en indre rejse med fokus på blandt andet:

  • Forbindelsen mellem krop og psyke. Hvordan påvirker det dig, og hvad kan du gøre anderledes?
  • At give slip på gamle mønstre og vaner og give plads til ny energi og glæde.
  • At genopdage kærligheden til dig selv.
  • At finde ind til din viljestyrke og indre power.
  • At skrive din nye historie
  • Hvordan du bruger det nye i dit liv og din hverdag – og holder fast.

Du bliver en del af et nyt netværk, der blandt andet inkluderer en Facebook-gruppe, som du kan bruge som støtte og motivation efter workshoppen. I gruppen vil jeg besvare spørgsmål og løbende komme med input.

Hvad er din intention for 2019? Her på kurset sætter du selv dagsordenen. Bestem dig for, at 2019 skal være et år, hvor du selv skriver din historie. En historie fyldt med glæde, begejstring, kærlighed og sundhed. Det er dit valg.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, det er noget for dig, er du velkommen til at ringe på 40473027 eller skrive på aneste@aneste.dk

Tidspunkt: Lørdag den 26. januar 2019, fra kl. 9-16 og lørdag den 2. februar 2019, fra kl. 9-16. Vi holder en halv times frokost midt på dagen og små pauser undervejs.

Pris: 1.950 inkl. moms ved tilmelding inden den 1/1-2019. Derefter er prisen 2.150 kr. Beløbet kan betales i rater. Første rate ved tilmelding og sidste rate senest den 25/1-2019. Prisen inkluderer materialer samt frugt, sødt og vand. Du skal selv medbringe frokost.

TILMELD DIG HER

Der er et begrænset deltagerantal på max. 16 deltagere.

Sted: Tuwano, Vandmestervej 13, 2630 Taastrup. Der er mulighed for parkering.

Det bliver fuldstændig FANTASTISK <3

LIDT INSPIRATION TIL DIG, OG DU FÅR MEGET, MEGET MERE, NÅR VI SES.

Kærlig hilsen

Aneste

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/12/2-dages-workshop-helbred-dit-liv-fra-sygdom-til-sundhed-og-styrke/