Af hjertet tak og godt nytår

GODT NYTÅR
Historien for 2018 er ved at være færdigskrevet. Hvad står der på dine sider? Er du tilfreds med handlingen? Ønsker du forbedringer i bogen for 2019? Du bestemmer selv, hvad der skal stå på siderne. Du er forfatteren. Du skriver historien.

Vil du være med til at sætte kursen for 2019? Til NYTÅRSKUR stopper vi lige op,  finder retningen og gør os klart, hvad der skal til for at skrive den bedste historie for 2019. LÆS MERE HER.  Husk altid, at du fortjener det bedste. Jeg ønsker dig et fantastisk 2019.

MIT 2019
Mine intentioner for 2019 er overordnet set kærlighed, glæde, begejstring, sundhed, energi og de bedste resultater. Det gør mig begejstret at løbe, så der sætter jeg mig nogle mål, som jeg har til hensigt at nå, blandt andet at løbe maraton nummer 700 til Copenhagen Marathon i maj.

I februar starter jeg en healingsuddannelse og i marts bliver jeg færdig med min clairvoyanceuddannelse. Det er en fantastisk personlig rejse, som samtidig gør mig i stand til at hjælpe mennesker på de mest fantastiske måder. Jeg er meget taknemmelig og glæder mig til at have mange sessioner med klienter i 2019. Derudover vil jeg året igennem holde motiverende foredrag og  kurser med masser af power, motivation og værktøjer til at opnå de bedste resultater. Årets første workshop er sidst i januar. Læs mere her.

I efteråret er det mit mål at udgive endnu en bog.  Det er nogle af mine hensigter for året. Hvordan ønsker du, dit 2019 skal være?

650 TILMELDINGER PÅ 23 DAGE

Det er helt vildt og fuldstændig fantastisk. På 23 dage må vi melde ALT UDSOLGT til løbet i Knuthenborg den 31/8-2019. Løbet er et af mine favoritter, så jeg kan godt forstå, at der er rift om pladserne. Alligevel er det overvældende med den hurtige tilslutning. Af hjertet tak.

En af de første opgaver i 2019 er at undersøge, om vi kan afholde et ekstra løb. Der er allerede nogen, der søger startnumre på Facebook, og jeg har modtaget de første ærgerlige kommentarer fra løbere, der ikke nåede det. Håber at bringe gode nyheder til alle jer, der ikke nåede det.

JEG ØNSKER DIG ET
FANTASTISK OG LYKKEBRINGENDE 2019

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2018/12/af-hjertet-tak-og-godt-nytaar/