Dagen efter dagen efter dagen derpå

Restitutionsmarathon var dagens disciplin. Jeg vidste, at mine ben ville være trætte efter lørdagens udfordringer til MSRUN, men jeg har stadig et mål om 700 maraton til Copenhagen Marathon den 19. maj, og i min kalender i dag stod maraton nummer 693.

Det er et stykke tid siden, at jeg har mærket en sådan træthed, og det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg glædede mig faktisk til at mærke, hvordan jeg kan få det til at fungere til trods for træthed.

I solskins- og blæsevejr hyggede jeg mig sammen med Carsten, som havde jetlag, så vores tempo passede godt sammen. Seje Carsten løber nummer 500, når jeg løber nummer 700, og vi har løbet mange skønne ture sammen. Han var min pacer, da jeg sidst satte PR. Mon det snart er tid til det igen? 🙂

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 2. april 2019
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.28.17
Marathon i alt 693
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 15

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/04/dagen-efter-dagen-efter-dagen-derpaa/