Friske ben igen

Maraton #694 i det dejligste solskinsvejr. Jeg kan ikke få armene ned over det skønne forår og den lyse tid, som giver ekstra energi.

I sidste uge havde jeg trætte ben og den samme rute tog næsten 40 minutter længere at løbe. I dag var benene friske og fulde af energi – ihvertfald på den første halve marathon 🙂 Jeg nød turen og  kvaliteten af mine tanker var høj, uden at jeg gjorde en indsats for det.

Det virker altså med powersætninger og mentalt arbejde. NU er mine tanker automatisk positive det meste af tiden, og det gør en forskel i mit liv med mere sundhed, mere glæde, indre ro samt højere målopfyldelse. Det kan man da kun sige JA TAK til. Jeg har også gjort en indsats for det, men det er MEGET MERE END ARBEJDET VÆRD.

Jeg kan, jeg vil, jeg gør det.
Jeg er frisk og fuld af energi.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 9. april 2019
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 3.51.37
Marathon i alt 694
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 16

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/04/friske-ben-igen/