Mød mig i HAPPY2FITNESS

GLAD I LÅGET – Det er ikke bare en standard kommentar fra mig. Det er meget ofte min virkelighed. Jeg har lært, at GLÆDE ER ET VALG, og jeg er efterhånden blevet ret god til at vælge glæde – også når det er op ad bakke. Det har jeg trænet i, og det samme kan du gøre. Der er stadig ledige pladser på workshoppen på fredag den 26/4 og 3/5. Læs mere her. Tilmelding til rabatpris her.

GLAD I LÅGET
– JA TAK

DET HAR VÆRET EN SKØN PÅSKE. Jeg har været i malertøjet fra at gøre mit nye lokale i Happy2Fitness klar. JA, DET ER FULDSTÆNDIG FANTASTISK. Jeg er nu en del af det skønne Happy2Fitness.

Det giver så stor mening at være en del af en træningscenter, for meget af det, jeg arbejder med er træning – mental træning med sjæl. Det er POWER. Det er indre ro. Det er velvære. Det er sundhed. Det er udvikling. Alt sammen ingredienser i et træningscenter.

I mit dejlige lokale vil jeg have 1:1 sessioner i forskellige former alt efter behov, og den 2. maj starter jeg et hold op, vi kalder POSITIV POWER. Holdet indgår som en del af holdene, der er mulighed for i Happy2Fitness. Hvis du ikke er medlem, er du altid velkommen til at få en prøvetime. Alle har taget så godt imod mig, så der er ved at være venteliste på første gang. FANTASTISK. Jeg glæder mig meget.

Jeg tror på, at mental fitness kun bliver større. At arbejde med at højne kvaliteten af sine tanker. At arbejde med at finde indre ro. At arbejde med at vende fokus til den ønskede situation. At tage ansvar for det indre liv. ALT det giver mening for flere og flere.

Jeg glæder mig til at møde jer i Happy2Fitness, og til jer der bor for langt væk, er der muligheder for sessioner online. Er I en gruppe tager jeg også gerne ud. Vi arbejder med muligheder.

Læs mere om mulighederne på www.aneste.dk. Kontakt mig for spørgsmål eller tidsbestilling på aneste@aneste.dk eller 40473027.

FILM HAPPY HOLD.mp4

Livet er en gave og fyldt med muligheder. Hvis det ikke føles sådan, skal du vide, at det kan blive sådan. HVIS DU VIL.

Sender masser af god energi til dig.

Kærligst
Aneste

40473027

aneste@aneste.dk

www.aneste.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/04/moed-mig-i-happy2fitness/