Vi har alle PIPPI-DNA i os – også DIG

pippi.jpg

Det har jeg aldrig prøvet før,
så det kan jeg helt sikkert.
– Pippi

Jeg bruger blandt andet mit PIPPI-DNA til at løbe mange maraton. I dag var det maraton nummer 696 og i morgen er det 697. Engang troede jeg ikke, at man kunne løbe maraton to dage i træk, men jeg har lært, at træerne vokser ind i himlen, hvis det er vigtigt nok, og jeg vil gøre arbejdet. Hvis jeg tror på det og har tillid til, at jeg finder vejen. JA, så kan MEGET lade sig gøre.

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 26. april 2019
Sted Sædder Marathon
Resultat 3.44.22
Marathon i alt 696
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 18

Hvis du for 15 år siden havde sagt til mig: Om 15 år løber du dit maraton nummer 700, 8 1/2 år efter du debuterede. På vej dertil løber du 366 maraton på 365 dage og du løber også en tur fra Næstved til Paris. Du kommer til at elske at løbe langt. Jeg ville have kigget uforstående på dig og sagt, du må forveksle mig med en anden. Og forøvrigt kan man da ikke løbe et maraton om dagen i et år.

JO, MAN KAN. Det ved Fredskov nu😀 JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET.

Nu lever jeg af at inspirere, motivere og hjælpe andre med at få det BEDSTE ud af deres liv – måske DIT LIV?

Jeg ved, at DU KAN. Når jeg kan, kan alle andre også det, de ønsker. Vi har alle PIPPI-DNA i os. Vi skal bare finde det frem – og det hjælper jeg med.

Hvad ønsker du egentlig i dit liv? 

For at skabe det bedste for dig selv, for at opnå det du ønsker, for at nå i mål, ER DU NØDT TIL AT VIDE, HVAD DU ØNSKER. Er det mere sundhed? Mere glæde? Nyt job? Vægttab? Nye relationer? Flere penge? Træningsmål? Bedre selvfølelse? eller noget helt andet? Uanset hvad det er, kan det lade sig gøre OG HUSK ALTID – DU FORTJENER DET BEDSTE.

Du er altid velkommen til at ringe på 40473027 eller skrive til mig på aneste@aneste.dk, hvis du ønsker POWER MENTORING, der støtter dig i at finde vejen og opnå det bedste for dig. ELLER HEALING som giver ro og genskaber balance i krop, psyke og energisystem. Se mere på  www.aneste.dk

Nu er det sidste chance, frem til 1. maj, for earlybird pris 1.499 kr. på workshoppen HELBRED DIT LIV i weekenden 25.+26. maj.

Det er samtidig sidste gang, der er rabat ved tidlig tilmelding. Fremover koster workshoppen 1.949 kr, uanset hvornår du tilmelder dig. 

Læs mere om HELBRED DIT LIV her. En gave til dig der ønsker at kigge indad og arbejde med dig selv for at skabe det bedste liv muligt.

HUSK AT INVESTERE I DIG SELV. DET ER DIT LIV – DIT ANSVAR – DINE MULIGHEDER.

Kærlig hilsen
Aneste

40473027
aneste@aneste.dk

www.aneste.dk  

58378938_10216352530219014_639713092153901056_n.jpg

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/04/vi-har-alle-pippi-dna-i-os-ogsaa-dig/