#698 – tjek

Bare arme og ben fra morgenstunden. Jeg er vild med det ❤️ Sådan var det i går, da jeg satte hak ✔️  ved maraton nummer 698.

Det er den skønneste årstid med længere dage, meget mere lys og den dejlige sol. JEP, GLAD I LÅGET. Der er endda lyst tidligt nu, så i det næste halve år er det slut med pandelampe, når jeg løber min morgentræningstur (altså de dage, jeg ikke løber maraton 🙂 ) Det er min vitaminpille. Jeg er den bedste udgave af mig selv, når jeg dagligt løber en tur, får frisk luft og tid til mit mentale arbejde.

HVAD BRINGER DET BEDSTE FREM I DIG? HVORDAN ER DU DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV?

Skønt at være tæt på mit mål om at løbe nummer 700 maratonløb til Copenhagen Marathon den 19. maj. Målet har fået mig til at løbe flere maratonløb i de sidste fire måneder, end jeg ellers ville have gjort. Dejligt at gøre en ekstra indsats og nyde følelsen af JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. Nu holder jeg maratonfri i 14 dage og koncentrerer mig om alt det andet skønne i mit liv❤️ Løb #699 bliver den 14. maj til Vitalis Marathon på GHR i Slagelse. Ses vi? Du kan tilmelde dig her.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 30. april 2019
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 3.55.05
Marathon i alt 698
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 20

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/05/698-tjek/