Mega stolt over målstregen

Selvom jeg nu har løbet 699 maratonløb, så kan jeg stadig føle suset, stoltheden, tilfredsheden og glæden, når jeg løber over målstregen. Nogen gange mere end andre og tirsdag aften var det mere. De sidste kilometer af maratonløbet følte jeg bare taknemmeligheden strømme igennem mig. Jeg havde koblet mig på Universets energi, og selvom det var rigtig hårdt, især til sidst, så blev jeg ved med at sætte det ene ben foran det andet.

Søndag eftermiddag blev jeg ramt af feberfornemmelser, og det sker sjældent. Min kloge datter sagde til mig, at det var min krop, der fortalte mig, at jeg skulle slappe af. Jeg har gang i meget i øjeblikket og har haft et stykke tid, og jeg nyder det, MEN at lave ingenting, tager jeg mig ikke tid til. Jeg fortæller ofte om, at jeg lytter til min krop, så søndag aften overgav jeg mig brandvarm og frysende til sofaen med lukkede øjne.

Mandag morgen havde søvnen hjulpet lidt, så jeg kastede mig lidt sløj ud i dagens program. Med fokus på opgaverne kom jeg godt igennem det første af dagen, men så kunne jeg godt mærke, at kroppen talte til mig igen med feber. Efter arbejdstid havde jeg en aftale, som jeg havde glædet mig til. En 24 kilometers gåtur med en skøn veninde. Det var nemt at høre og mærke, hvad kroppen sagde, men jeg var noget tid om at overgive mig og aflyse. Jeg vidste, at jeg kunne komme igennem de 24 kilometer, for vi kan, hvad vi vil, men jeg vidste også, at jeg ville presse min krop unødigt. Derudover havde jeg et maraton tirsdag efter arbejde, som jeg ikke kunne aflyse, fordi jeg så manglede et løb i forhold til at løbe nummer 700 til Copenhagen Marathon på søndag.

Da jeg ramte sofaen mandag eftermiddag gav min krop slip, og resten af dagen foregik med feber og lukkede øjne. I mine tanker takkede jeg igen og igen mine celler for at passe på mig og sørge for, at jeg blev klar til tirsdag. Inden i følte jeg til sidst tillid til, at jeg ville være klar til en travl tirsdag.

Tirsdag morgen havde jeg det meget bedre, men jeg kunne stadig mærke, at kroppen ikke var helt på toppen. Jeg besluttede mig for, at jeg hele dagen ville have fokus på, hvor fantastisk min krop er. Fokus på hvordan mine celler healer sig selv og hjælper mig til at yde det bedste. I mine tanker lød det igen og igen, Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi. Det var som om, jeg koblede mig på universets energi, og det hjalp. Arbejdsdagen var travl, men jeg nåede stadig at holde fokus på min fantastiske krop og mine skønne venner – cellerne. Da jeg kørte ud mod Kasernen i Slagelse, hvor løbet startede, var jeg kun fokuseret på, at det blev et godt løb. Jeg så bort fra tidligere feber, en lang arbejdsdag og tænkte, Jeg er frisk og fuld af energi. Jeg er frisk og fuld af energi, mens jeg takkede Universet for at levere energien.

Målet var først at gennemføre løbet i så god stil som muligt, men jeg havde ingen forventninger til sluttiden. Tværtimod talte de forrige dage for et langsommere løb, men med starttidspunkt kl. 16.30 ville jeg komme sent hjem og med et langsommere løb endnu senere. Derfor opstod planen om at give den gas i så lang tid, jeg kunne. Universet leverede jo energien og tankerne tillod ingen tvivl. To gange 21,1 kilometer i de smukkeste omgivelser i Slagelse og omegn inklusiv bakketræning.

Efter den første halve var jeg begejstret indeni. Jeg følte mig hjulpet, tankerne var positive og taknemmeligheden stor. Det var stadig hårdt at løbe, men det gav jeg ingen opmærksomhed, før de sidste fem kilometer, hvor jeg brugte alle kneb for at holde positivt fokus og tænke energigivende tanker. Jeg er så sej. Kom så.  Snart i mål. Sådan. Samtidig var jeg så begejstret over, hvordan det lykkedes mig at skabe et fantastisk løb efter et par tvivlsomme dage. Jeg var mega stolt, da jeg løb over målstregen. Det er fantastisk, hvad vi kan skabe med vores tanker og vores fokus.

Når jeg kan, kan du også gøre det, du ønsker. JEG VED, AT DU KAN.  Hvis du har brug for motivation og støtte til at komme videre, kan du læse om mulighederne på www.aneste.dk. Kontakt mig for spørgsmål eller tidsbestilling på aneste@aneste.dk eller 40473027.

Nu er jeg klar til maratonfest og nummer 700 i København på søndag 🙂

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 14. maj 2019
Sted Vitalis Marathon
Resultat 3.48.35
Marathon i alt 699
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 21

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/05/mega-stolt-over-maalstregen/