Jeg kan, jeg vil, jeg holder farten nede

Jeg havde på forhånd aftalt med mig selv, at jeg skulle sætte farten ned i dag, så mine ben kan holde til at løbe mange maratonløb. På den første runde skulle jeg være meget opmærksom på farten, da jeg bare havde lyst til at løbe der ud af, men jeg kender spillereglerne for mine ben, hvis jeg ønsker at løbe mange kilometer. NED I FART for at reducere restitutionstiden, og i dag var jeg disciplineret.

Med 30 grader var det ekstra varmt i dag, og jeg sørgede for at få rigeligt at drikke samt salt. Efter maratonløb i varmen er jeg helt hvid af salt, så der skal lidt ekstra til.

Mit liv er ikke kun løb, så nu kalder mit skønne arbejde 🙂

Mit næste maraton er lidt anderledes med start kl. 22 i morgen aften???‍♀️

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 18. juni 2019
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.26.19
Marathon i alt 711
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 33

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/06/jeg-kan-jeg-vil-jeg-holder-farten-nede/