Ugen godt i gang

Så løb jeg ugen i gang med Sædder Marathon ☀️?‍♀️ Jeg løb lidt stærkere, end jeg havde planlagt, men efter to hviledage fra løb havde jeg meget energi, og det føltes skønt at give den gas. Resten af løbene i denne uge sætter jeg farten ned, så benene vil blive ved med at løbe mange kilometer 🙂

Forude har jeg nemlig en skøn uge fyldt med maratonløb samt sessioner med skønne mennesker Elsker at give videre. Det er meningen, at ALLE skal leve med så meget GLÆDE, FRED, KÆRLIGHED og STYRKE som muligt❤️

Kontakt mig på aneste@aneste.dk eller 40473027 hvis du har brug for hjælp til at komme videre og fylde dit liv med det BEDSTE.

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 17. juni 2019
Sted Sædder Marathon
Resultat 3.55.34
Marathon i alt 710
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 32

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/06/ugen-godt-i-gang/