Endte med glad i låget

Jeg har haft fire skønne og festlige dage på Vig Festival med masser af god musik, hygge og drinks. Jeg trak stikket ud og tog afsted uden løbesko. Sååååå dejligt og jeg nyder det – den ene gang om året. Søndag er det så rart at komme hjem igen og sove uden musik fra festen ved siden af 🙂

Jeg er ofte fuld af gode ideer, og det var da også en fantastisk ide at arrangere maratonløb i dag efter fire dage på festival og dagen inden afgang til tre ugers ferie 🙂 I går aftes var jeg ikke helt enig og tænkte et øjeblik; HVORDAN KUNNE JEG FINDE PÅ AT ARRANGERE MARATON DAGEN EFTER FESTIVAL??

I dag ved jeg hvorfor. Fordi det gør mig glad i låget. Fordi det er den bedste måde for mig at komme videre på efter fire dages tortur af kroppen (lidt overdrevet 🙂 ) Fordi jeg får ro indeni og bliver klar til ferie. OG jeg når jo altid at pakke 🙂

Det var dog en lidt hård tur, men samtidig super hyggeligt. JEG KAN, JEG VIL, JEG GØR DET. JEG ER FRISK OG FULD AF ENERGI. Jeg flyver i morgen 🙂

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 15. juli 2019, kl. 8.00
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.39.07
Marathon i alt 723
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 45

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/07/endte-med-glad-i-laaget/