Glæde afhænger kun af dig selv

Glæde afhænger ikke af, hvad der sker. Glæde afhænger af, hvordan dine tanker er om det, der sker. Det betyder, at GLÆDE AFHÆNGER KUN AF DIG SELV. Det er jo fantastisk, for så har du den mulighed at vælge glæde, og det kan vi alle øve os på og blive bedre til.

Det er STÆRKT at arbejde med at opgradere kvaliteten af dine tanker, og det gør vi på holdet POSITIV POWER i Happy2fitness.dk. Nøgleord er styrke, glæde, ro og kærlighed. Det kan vi ALLE bruge mere af? POSITIV POWER er på holdplanen, så vær med på torsdage kl. 18.50. Hvis du ikke er medlem, kan du booke en prøvetime på 55720200.

Vi arbejder med meditation, visualisering og powersætninger. Selvom det foregår med lukkede øjne og uden sved på panden, er det effektiv og hård træning, der gør dig stærkere. Du behøver ingen forkundskaber. Holdet er for alle, der ønsker mere ro, indre styrke og glæde.

Husk også at jeg er at finde i mit hyggelige lokale i Happy2Fitness, hvor du kan få healing, clairvoyance, coaching og powermentoring. DU KAN, HVAD DU VIL?

Se mere på www.aneste.dk

Du kan også skrive på aneste@aneste.dk eller kontakte mig på 40473027.

HUSK – Du fortjener det aller bedste?

Håber vi ses ??

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/08/glaedeafhaengerkunafdigselv/