✔️ ved ugens tre maratonløb

Det store mål er sat med 1000 maratonløb i maj 2021 til Copenhagen Marathon, men før jeg når det, er der mange delmål. Et af dem er nummer 800, som stadig er en del løb væk, men regnestykket siger tre maratonløb i gennemsnit om ugen, og det passer cirka med jubilæum lørdag den 22. februar 2020. Så sæt kryds i kalenderen hvis du vil være med til løbefest. Læs mere her.

Jeg har ikke lavet en detaljeret plan for de knapt 60 maratonløb, jeg mangler inden nummer 800. Jeg ved bare, at jeg skal løbe tre løb i gennemsnit om ugen. ✔️ved denne uge. Jeg nyder de mange kilometer og alligevel glæder jeg mig altid til at komme i mål 🙂

Lørdagens Ø-Marathon i Amager Strandpark var et glædeligt gensyn. Ø-Marathon står mange gange på mit marathon CV, og jeg nyder det hver gang. Det gode vejr betød mange mennesker og aktiviteter. Jeg elsker at iagttage mennesker, der fylder deres liv med ting, der bringer glæde, og dem var der mange af. Måske det gav mig energi – sammen med den flade rute, for jeg løb lettere, end jeg gjorde på ugens første to løb.

Status for min fantastiske krop er, at den er stærk og har det godt, men de mange kilometer betyder, at jeg er nødt til at sætte farten ned. I foråret løb jeg nemt under 4 timer, og nu er jeg ofte op imod 4 ½ time om et maraton, og det føles ikke nødvendigvis langsomt eller nemt. Da jeg  under 366/365 løb hver dag, var min fart  svarende til en sluttid på 5 timer, så farten har altid været noget, jeg justerer alt efter målet. Det er så vigtigt at lytte til kroppen og samarbejde. I mine tanker taler jeg med mine celler, og jeg forestiller mig for mit indre øje, at de arbejder for mig. Nogen fjerner affaldsstoffer. Andre reparerer og bygger op. En gruppe hepper på mig og råber, kom så Aneste, du kan godt. De har alle funktioner, der vedligeholder og styrker mig og min krop. Tak, tusinde tak for mit fantastiske team. De er med til at holde mig sund, rask, stærk og fuld af energi.

I dag søndag springer jeg løbeturen over og restituerer. Jeg har ellers altid løbet en tur hver eneste dag, men med tre maraton om ugen, springer jeg nogle af mine træningsture over. Det er ret fantastisk, at stå op søndag morgen, sætte sig i sofaen og  nyde, at jeg ikke har planlagt at skulle ud ad døren. Det sker jo ikke hver søndag 🙂

Ønsker dig den dejligste dag ❤️

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 28. september 2019, kl. 10.00
Sted Ø-Maraton
Resultat 4.13.27
Marathon i alt 741
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 63
Tidspunkt Torsdag den 26. september 2019, kl. 8.30
Sted Fredskov Happy Basic
Resultat 4.26.08
Marathon i alt 740
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 62
Tidspunkt Tirsdag den 24. september 2019, kl. 9.00
Sted Tosseløbs Cannonball
Resultat 4.19.41
Marathon i alt 739
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 61

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/09/%e2%9c%94%ef%b8%8f-ved-ugens-tre-maratonloeb/