Mit mål motiverer

Nummer 736 på en meget kendt rute. Skønne minder fra finaledagen 366/365, hvor træerne voksede op i himlen. Vi mennesker kan bare meget mere, end vi tror. Nu er jeg på vej mod maratonløb nummer 1000. Der er et stykke vej endnu, men jeg tør godt sætte målet. Det er et fantastisk værktøj. Målet holder mig fokuseret og motiverer mig til at fortsætte på de dage, hvor lysten ikke er så stor. OG hvad er det værste, der kan ske? At det ikke giver mening mere og så må jeg redigere. Jeg arbejder dog ikke med plan B, så fokus på målet, mens jeg nyder rejsen 🙂


#jegkanjegviljeggørdet #maratonkvinden #påvejmod1000
#jegerfriskogfuldafenergi #jegkanhvadjegvil
#fokuspåmuligheder #liveterfantastisk #mitlivmitansvar

www.aneste.dk

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 15. september 2019, kl. 9.00
Sted Succes Maraton
Resultat 4.19.56
Marathon i alt 736
Ultraløb i alt 26
Marathon i 2019 58

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2019/09/mit-maal-motiverer/